Małgorzata do zespołu Green Crops dołączyła w 2023 roku, ale z branżą warzyw i działem jakości związana jest od początku swojej ścieżki zawodowej – czyli od blisko 15 lat. Pracując w różnych krajach i na różnych stanowiskach, Małgorzata zdobyła bogate doświadczenie, a dzięki pracy z gronem ekspetrów, każdego dnia może uczyć się czegoś nowego. Jako dyrektorka działu bezpieczeństwa produkcji i ochrony środowiska jest odpowiedzialna za zapewnienie najwyższej jakości produkcji warzyw, ochronę środowiska oraz bezpieczeństwo i higienę pracy (BHP) w naszym gospodarstwie. Jej rola koncentruje się nie tylko na nadzorowaniu codziennych operacji związanych z bezpieczeństwem, ale również na wdrażaniu strategii, które wspierają zaangażowanie na rzecz zapewnienia bezpieczeństwa żywności, ochrony środowiska naturalnego oraz zapewnienie bezpiecznych i zdrowych warunków pracy dla naszego zespołu. Poza pracą, jej życie wypełnia pasja do natury, którą odnajduje poprzez uziemianie, morsowanie, jogę i naturoterapię, uwielbia spacery po lesie i górskich szlakach. Zaangażowanie w zdrowy tryb życia i kontakt z naturą są dla niej nie tylko sposobem na odzyskanie energii, ale stanowią źródło inspiracji w codziennej pracy. Zaangażowanie w praktyki zrównoważonego życia pozwala jej lepiej zrozumieć i promować wartości, które są fundamentem naszej misji w gospodarstwie.